KARABÜK / YENİCE - Satuk Balıkısık Ortaokulu

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

İlçemizde ve okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkuyla kutlandı.

May

25 Mayıs tarihi bütün dünyada etik günü olarak kutlanmaktadır. Etik değerlerin hatırlatılması, bir bilinç oluşturulması için de ülkemizde 25 Mayıs tarihi Etik Günü, 25 Mayısı kapsayan hafta da Etik Haftası olarak kabul edilmiştir.

Okulumuzda Trafik Haftası kapsamında program yapıldı.

Ara

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın eşi Sayın Emine ERDOĞAN hanımefendinin himayelerinde Millî Eğitim Bakanlığımızca hazırlanan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında İlimiz genelinde 54 Okulumuzun Kütüphanesi'nin açılışı düzenlenen tören ile gerçekleştirildi.

Ara

Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü Orman Mühendisi Saime DEMİRTAŞ tarafından ortaokul öğrencilerimize yönelik Doğa ve Biyolojik Çeşitliliğin Korunması, Yaban Hayatının tanıtılması konularında eğitimler verildi. Eğitimde öğrencilerimize anlatımlarla, çeşitli videolarla ve uygulamalarla bilgilendirme yaparak öğrencilerimizin bilgilenmesinde emeği geçen Orman Mühendisi Saime DEMİRTAŞ ve Hüseyin YILDIZ'a çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.