T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / YENİCE - Satuk Balıkısık Ortaokulu

Tarihçe

Okulumuz 1968 yılında İlkokul olarak Satuk Köyü Balıkısık mevkiinde eğitim öğretime açılmıştır. Daha sonra 2000 yılında ek derslik yapılarak İlköğretim statüsünde eğitim öğretime devam etmiştir.

 

OKULUMUZ

2011 yılı itibariyle de yetersiz kalan eski okul binası yıkılarak yerine günümüz teknolojisiyle iki katlı ek bina yapılmıştır. 2012 yılında okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak ikiye ayrılmıştır.Okulumuz yeni yapılan ek binada eğitim öğretime devam etmektedir

Okulumuz sadece bulunduğu köyün değil çevre köylerinde ihtiyacını karşılamakta olup taşıma kapsamında çevresinin eğitim öğretim ihtiyacına cevap vermektedir.

Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların kendine güvenen, risk alabilen, iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenmiş, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek meslekî bilgi ve beceriye sahip, takım ruhu taşıyan, bilişim teknolojilerini kullanabilen, plânlı ve programlı çalışabilen, yüksek öğrenim kapılarını açabilen,sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bireyler olabilmesi ve iş hayatına kazandırılmaı için çalışan okulumuzda halen 1 okul Müdürü 1 Müdür Yardımcısı 6 Öğretmen ve 2 Yardımcı Personel bulunmaktadır..

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.11.2012 - Güncelleme: 21.09.2021 12:01 - Görüntülenme: 46760
  Beğen | 0  kişi beğendi